Q

Why can't I install Outlook Web Access?

I'm running a NT 4.0(sp6) server with Exchange 5.5(sp4). Outlook Web Access was not initially installed. I'm trying to add OWA now, when I run setup, select OWA, the system sits for a while and returns "Failed while attempting to remove Outlook Web Access." This first occured under 5.5(sp3) so I tried installing sp4, but no change. Got any ideas about what's going on?
Are you by chance getting error 0xc0020002? If so, this means "System cannot find the file specified." I would first run Setup and then choose Reinstall. This will get the missing file(s) onto the drive. Then, re-run setup again and add OWA. Then, reapply SP4 for Exchange. If that doesn't work, try this: 1. Start Registry Editor (Regedt32.exe). 2. Locate and click the following key in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftExchangeSetupWeb Connector 3. On the Edit menu, click Delete. 4. Quit Registry Editor. 5. Run setup and add OWA.
This was first published in December 2001

Dig Deeper

PRO+

Content

Find more PRO+ content and other member only offers, here.

Have a question for an expert?

Please add a title for your question

Get answers from a TechTarget expert on whatever's puzzling you.

You will be able to add details on the next page.

0 comments

Oldest 

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to:

-ADS BY GOOGLE

SearchWindowsServer

SearchEnterpriseDesktop

SearchCloudComputing

SearchSQLServer

Close