Ask the Expert

Some accounts can't log onto OWA after migration

We are in the process of migrating from GroupWise 6.5 to Exchange Server 2003 on separate servers. One server was formatted with Windows 2003 server installed and promoted to the domain controller. The second was formatted with Windows 2003 installed, joined to the domain, and then Exchange 2003 was installed.

The local Active Directory account is working with Outlook Web Access. Any other accounts I create with Exchange mailboxes will show up, and I'll see messages sent to those accounts with Exchange System Manager. However, I can't log into Outlook Web Access with those accounts, even though OWA is granted for the account.

    Requires Free Membership to View

What error are you getting? You can type in http://servername/exchange/UPN (UPN of the account you are trying to log into). Microsoft provides an array of troubleshooting material for Outlook Web Access. Some of the articles I especially like are:


Do you have comments on this Ask the Expert Q&A? Let us know.
Related information from SearchExchange.com:

  • Learning Center: Troubleshooting Outlook Web Access
  • FAQ: Outlook Web Access
  • Reference Center: Outlook Web Access tips and resources
  • Reference Center: Migration advice

  • This was first published in February 2006

    There are Comments. Add yours.

     
    TIP: Want to include a code block in your comment? Use <pre> or <code> tags around the desired text. Ex: <code>insert code</code>

    REGISTER or login:

    Forgot Password?
    By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
    Sort by: OldestNewest

    Forgot Password?

    No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

    Your password has been sent to: