Ask the Expert

Exchange server 2003 and Web access problem

I have installed Exchange 2003 in a new domain (xx.dk) which, prior to this, was hosted elsewhere. Until now my Exchange has run perfectly on the same domain name, despite being hosted elsewhere. Exchange and Outlook are running smoothly, and when I access my mail account from the Web, everything pops up as it should. However, sending mail doesn't work. I create the mail and press send and, immediately, a window pops up telling me that Internet Explorer has forbidden it. Is it a problem due to settings in the IIS service or because of some conflict with my domains local and on the Net?

    Requires Free Membership to View

This appears to be something local on your computer, perhaps an Internet Explorer security setting. Have you tried from a different computer, or a different Web browser on the same computer?

This was first published in July 2006

There are Comments. Add yours.

 
TIP: Want to include a code block in your comment? Use <pre> or <code> tags around the desired text. Ex: <code>insert code</code>

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
Sort by: OldestNewest

Forgot Password?

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an email containing your password.

Your password has been sent to: