Q

Can't backup Exchange after SP3 installation

I installed SP3 on my Exchange server. The OS is Windows 2000. I backed up the server with Veritas Backup Exec 8.6. Before the installation of the SP3 on Exchange, the backup was OK. After the installation of the service pack, I can't back up the .edb file anymore. The message I get is: "the file is corrupt." I have no problem backing up the storage with NTbackup.
It sounds like you might need to contact Veritas on this one. If NT Backup has no problems backing up Exchange, then the problem could be with BackupExec. You might try searching the knowledge base at Veritas. You may also need an update (Build 3878 is the latest build I believe), or you may need one of the available BackupExec hotfixes. I do know there is at least one for Exchange.
This was last published in September 2003

Dig Deeper on Microsoft Exchange Server Backup and Disaster Recovery

PRO+

Content

Find more PRO+ content and other member only offers, here.

Have a question for an expert?

Please add a title for your question

Get answers from a TechTarget expert on whatever's puzzling you.

You will be able to add details on the next page.

Start the conversation

Send me notifications when other members comment.

By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Please create a username to comment.

-ADS BY GOOGLE

SearchWindowsServer

SearchEnterpriseDesktop

SearchCloudComputing

SearchSQLServer

Close